PIA CZ prodlužuje o jeden rok záruku u nových vozů Porsche

u_pia_o_jeden_rok_delsi_zaruka_ep_01.jpg (800x600) - 48 KB

Společnost Porsche Inter Auto CZ, jediný oficiální dovozce značky Porsche v České republice, od 1. ledna 2007 prodlužuje standardní dvouletou záruční lhůtu na u ní zakoupené vozy Porsche o jeden rok. To znamená, že všechny nové vozy Porsche mají bez jakýchkoli příplatků tříletou záruční garanci s možností dalšího prodloužení. u_pia_o_jeden_rok_delsi_zaruka_ep_02.jpg (600x450) - 70 KB

"Vozy značky Porsche se vyznačují vysokou kvalitou a odolností, ale i výjimečnou cílovou skupinou jejich majitelů. Rozhodli jsme se prodloužit garanční lhůtu o celý jeden rok. Našim zákazníkům tak dokážeme důvěru, kterou do těchto vozů vkládáme. Věříme, že naši klienti tento krok ocení.", uvedl Richard Vegera, Sales Manager Porsche Centra Praha.

u_pia_o_jeden_rok_delsi_zaruka_ep_03.jpg (800x600) - 83 KB

Standardní dvouletá garance je prodloužena roční zárukou na ojeté vozy, kterou plně hradí Porsche Centrum Praha. Zajímavou nabídkou je i možnost prodloužení garance na čtvrtý rok, kdy zákazník zaplatí pouze 50 % nákladů potřebných k prodloužení garance a zbytek na sebe bere opět Porsche Centrum Praha.

Od pátého roku mohou zákazníci dále využít nabídku garance pro ojeté vozy až do stáří devíti let a maximálního počtu 200 000 najetých km. Samozřejmostí je rovněž možnost 365 dní v roce, non stop využívat službu Porsche Assistance.


G.A.S